Nikolaj Nørlund solo

Beskrivelse:

Kom tæt på en af den moderne danske rocks helt store sangskrivere, når Nikolaj Nørlund giver en solokoncert.

Nikolaj Nørlund har været her, der og alle vegne som producer og igangsætter af væsentlige projekter. Niels Skousens comeback, den fine fordanskning og sange af Leonard Cohen og fortolkninger af tekster af H.C. Andersen.  Nørlund indspiller imidlertid også sange på dansk i eget navn. Han har med sin serie af albums fra Strunge-fortolkningerne, Navnløs, i 1996 til det seneste og meget ambitiøse album, Det naturlige, der udkom i 2014, skabt et katalog af udgivelser, som rager op på den hjemlige scene. Især har han en forbløffende evne til at få det danske sprog til at klinge godt sammen med rock i meget stoflige produktioner og med bidrag fra en række håndplukkede musikere.

Nikolaj Nørlund er heller aldrig bleg for at stille op alene med sin guitar og sin stemme og give et bud på egne sange. Det gør han på en turné i foråret 2015, der også lægger vejen forbi Tårnby Bibliotek.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Tårnby Kommunebiblioteker
3246 0520
eksp.hb.uk@taarnby.dk

Mere information

Betaling

 
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Tårnby Kommunebiblioteker - Kamillevej 10 - 2770 Kastrup - Telefon: 32 46 05 20 - bibliotek@taarnby.dk - CVR nr. 20310413


© Plan2learn 3.8.16.2