Elverhøj v. Royalisterne

Beskrivelse:

Oplev klassikeren over alle klassikere, Elverhøj, i en ny og humoristisk version skabt af skuespilleren Torben Jetsmark og operasangeren Hans Jørgen Laursen.

Elverhøj havde premiere i 1828 og handler om sagnet om klinte- eller elverkongen på Stevns og om forbyttede børn. En alfaderlig Christian IV, der afslører en adelsmands bedrageri og samtidig kaster lys over almuens tro på elverfolket, sikrer at de rette elskende får hinanden.

Magt, penge og kærlighed
Royalisterne Hans Jørgen Laursen og Torben Jetsmark brænder for at fortælle historien om Elverhøj, vores gamle guld, på en ny og humoristisk måde. At give en aktuel kommentar til romantikkens kulturelle arvegods, så det giver associationer til nutidens eksempler på enevælde. Kort sagt handler forestillingen om det, som altid er interessant: magt, penge, kærlighed, forbyttede børn - og det evige spil om hvem, der slipper af med aben.

Efter forestillingen er der dialog med publikum. Der findes ikke det spørgsmål, der ikke kan besvares af de to skuespillere.

Glæd dig til en aften i selskab med Royalisterne - det bliver ikke kedeligt!

Arrangementet er en del af det landsdækkende temasamarbejde: Historier om Danmark, som bibliotekerne afholder i 2017.

Mere information

Betaling

 
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Tårnby Kommunebiblioteker - Kamillevej 10 - 2770 Kastrup - Telefon: 32 46 05 20 - bibliotek@taarnby.dk - CVR nr. 20310413


© Plan2learn 3.8.16.2