Kærlighed er ikke nok v. Sofie Münster

Beskrivelse:

Hvad kan vi som forældre gøre for at få glade, stærke og omsorgsfulde børn?

At et barn mærker kærlighed og omsorg er en helt essentiel forudsætning for at barnet trives – men, det er ikke nok. Børn trives bedst, når de møder deres forældre, som trygge autoriteter der stiller krav til dem og har forventninger til dem. Som forældre skal vi turde give slip og lade vores børn gøre sig egne erfaringer. Vi skal lade dem mærke modgang, og ikke altid skåne dem fra det.

I foredraget giver Sofie Mynster en masse råd, inspiration og værktøjer til, hvordan vi som forældre kan udvikle stærke værdier hos børnene og have forventninger på en måde, som får børnene til at vokse og udvikle selvstændighed.

Sofie Mynster er stifter og leder af Nordic Parenting, et magasin for forældre, og forfatter til "Klog er noget, man øver sig på: hvordan forældre ruster deres børn til succes i skolen og i livet" (2016). Her i efteråret udkommer hun med "Kærlighed er ikke nok", som hendes foredrag  tager udgangspunkt i.  

Arrangementet afholdes i samarbejde med Foreningen Frie Børnehaver og Fritidshjem i Tårnby.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Tårnby Kommunebiblioteker
3246 0520
eksp.hb.uk@taarnby.dk

Mere information

Betaling

 
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Tårnby Kommunebiblioteker - Kamillevej 10 - 2770 Kastrup - Telefon: 32 46 05 20 - bibliotek@taarnby.dk - CVR nr. 20310413


© Plan2learn 3.8.20