Erindringscafé: Rimer musik på Tårnby!

Beskrivelse:

Det gør det i hvert fald, når vi ser hvilke tilbud og initiativer der har været i kommunen gennem årene. Tænk bare på Korsvejens Kor og Orkester eller Skotterne for at nævne et par stykker.


Du har måske selv været med til at spille musik, eller har du været tilhører, hepper eller danset til musikken, når nogen af dine venner har spillet op?
Kom og vær med til en uformel eftermiddag, hvor vi deler erindringer og oplevelser fra tidligere tider over en kop kaffe eller te og lidt sødt.
Vi lægger op til, at tilhørerne bidrager med egne anekdoter, men har du bare lyst til at lytte med, og få bragt dine egne minder til live igen, er du også velkommen. Du kender måske også en eller flere, som vil være glad for, at følges med dig.


Vi holder et kort oplæg om dagens tema krydret med fotos eller en lille film fra lokalarkivets samling, men ofte bringer historierne os vidt omkring til andre emner. Vi har også mulighed for at vise dine medbragte billeder og andet på storskærm, hvis du vil illustrere din historie.

Foto: Tårnby Stads- og Lokalarkiv, B5384

Mere information

Betaling

 
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Tårnby Kommunebiblioteker - Kamillevej 10 - 2770 Kastrup - Telefon: 32 46 05 20 - bibliotek@taarnby.dk - CVR nr. 20310413


© Plan2learn 3.8.20